martes, 24 de abril de 2012

Spanish Omelette

Danilo Moncaleano
Sebastian Gomez
Cristian Duquino
Maria Alejandra Casas Prieto
INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE: 
  1. EGGS 
  2. 1500 GRAMS OF POTATOES 
  3. SAUSAGES 
  4. SALT AS YOU WANT / SALT TO TASTE 
  5. OLIVE OIL 

PREPARATION: 

  1. Peel the potatoes and cut into “french fries”, or also cut into médium sized squares. 
  2. Fry the pieces of potatoes in hot olive oil until they begin to go Golden and untiel they are in soft point. 
  3. Cut the sausages in smal pieces (small size) and  fry in hot olive oil. 
  4. After Cooked or fried the potatoes and sausages, mix that into a pan with very little olive oil. 
  5. Into a Bowlpour and beat the eggs adding it salt as you want/salt to taste. 
  6. After beaten the eggs pour itover the mixture of potatoes  and sausages. 
  7. Later cook the mixture until go Golden (or until brown) and  then flip to the correct cooking on both sides. 
  8. Finallyyou can add to omelette whatever  you wantFor example kétchup (tomato sauce), mayonnaise or decorative (ornamental) food whatever you want. 

It is recommended to eat the omelette hot, and with a natural refreshment drink. 

1 comentario: